ONS BELEID

Silmar definieert alle mogelijke oplossingen voor portalen binnen SharePoint met behulp van applicaties zoals het Ometa Framework. Deze oplossingen worden door Silmar op de markt gebracht. Om een zo groot mogelijk publiek te kunnen benaderen werkt Silmar samen met verschillende partners. Deze partners zijn gespecialiseerd in ondersteuning en implementatie van SharePoint oplossingen. Klanten kunnen via de partners Silmar producten aankopen. Op deze manier probeert Silmar een groot publiek te benaderen en snel te reageren op de vraag van de markt. Klanten krijgen begeleiding en opvolging van de partners terwijl Silmar de verdere ontwikkeling van de oplossingen kan garanderen. De focus blijft gericht op het verbeteren van de solutions en het ontwerpen van nieuwigheden. Op deze manier kan Silmar sterk in de markt staan. De partners bevinden zich voornamelijk in Nederland mits de vraag voor de solutions daar momenteel erg hoog ligt.

Profiel

Cheops biedt proactieve diensten als uw IT-partner.

Als groeiende leverancier van proactieve IT-diensten helpt Cheops KMO’s en grote bedrijven bij het bouwen, optimaliseren en beheren van hun IT-infrastructuur, zodat zij zich met hun kerntaken kunnen bezighouden. Met een uniek aanbod van managed en cloud services, een team van IT-experten en ruime ervaring in IT-projecten dragen we bij aan de continuïteit, kostenefficiëntie en de productiviteit bij onze klanten, voor wie we hun betrouwbare IT-partner zijn.

Cheops werd in 1989 opgericht en telt 150 medewerkers. De afgelopen jaren groeide Cheops jaarlijks gemiddeld met 15 procent.

Als IT-dienstverlener ligt onze focus op:

 • Managed Services: de zorgen van onze klanten op het gebied van IT wegnemen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit.
 • Cloud Services: steeds meer klanten laten hun gegevens beheren in de Cheops-cloud, waar ze beveiligd worden opgeslagen en optimaal beschikbaar zijn.
 • IT-experten: het inhuren van IT-specialisten van Cheops met de juiste ervaring en motivatie om advies te geven en het dagelijkse beheer en onderhoud van uw IT-infrastructuur voor hun rekening te nemen.
 • IT-projecten: een breed gamma aan technische ‘high end’ oplossingen is beschikbaar om uw IT te optimaliseren. Elk project begint met een audit van uw huidige infrastructuur en uw bedrijfsbehoeften. Daarna stellen we u de juiste oplossing voor, gevolgd door een foutloze implementatie.

Over Ctac

ENABLING YOUR AMBITION

Elke organisatie heeft kleine en grote ambities. Meer omzet. Meer rendement. Lagere kosten. Marktleiderschap. Als Total Solution Provider helpen wij uiteenlopende klanten in diverse branches bij het waarmaken van die ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten die actief zijn in uiteenlopende markten.

Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De industriespecifieke totaaloplossingen voor onder meer Retail, Wholesale, Manufacturing, Real Estate en Professional Services zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft en andere bekende technologieleveranciers. Ctac is al jaren Gold Partner van SAP en Microsoft.

We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot cloud services en softwareontwikkeling, tot diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Bij het bedrijf werken per per ultimo september 2015 471 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk.

CTAC IN EEN OOGOPSLAG
95

SharePoint

80

Templates

90

Microsoft

Missie

Portiva is een high-end Microsoft Gold Certified Partner met een sterke focus op Microsoft Productivity oplossingen. Onze passie is het stroomlijnen van kennisdeling en samenwerking binnen en met uw organisatie. We hebben een pragmatische instelling met flexibele oplossingen voor uw organisatie. De eindgebruiker staat hierbij centraal. We stemmen mensen, processen en technologie beter op elkaar af om mensen meer te laten bereiken, effectiviteit te verhogen en onderlinge samenwerking en communicatie te optimaliseren.

Onze filosofie

 • Wij stellen de klant centraal en werken met een pragmatische instelling;
 • Wij stellen duidelijke doelen;
 • We innoveren continu;
 • Wij geloven i​n specialisatie en focus op inhoud én proces;
 • Wij zijn volledig ingericht op wensen van kenniswerkers

Onze competenties​

 • Enterprise content management;
 • Kennis management;
 • Hybrid Cloud;
 • Migratie (Exchange, SharePoint);
 • Office 365 Implementatie en Migratie (Lync, Yammer, Delve);
 • Web content management;
 • Zoeken / search;
 • Business Intelligence;
 • Keten integratie;
 • Identity management.

Organisatie

ShareOne is een Microsoft SharePoint-specialist met een focus op ECM toepassingen. Maar ook buiten dit toepassingsgebied kennen wij vele tevreden klanten in diverse branches. SharePoint is wat we ademen en onze consultants beleven er plezier aan om op basis van het SharePoint platform oplossingen voor onze klanten te realiseren. Het efficiënter inrichten van uw informatiebehoeften en bedrijfsprocessen is daarbij onze insteek. Wij zorgen ervoor dat uw investering in SharePoint echt terugverdiend wordt.

SharePoint is een technologisch platform dat uw organisatie optimaal kan ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Door onze kennis van de vakgebieden informatie- en procesmanagement te combineren met onze visie op SharePoint implementaties worden we door onze klanten gezien als de ideale partner om een brug te slaan tussen bedrijfsvoering en IT.

ShareOne adviseert, implementeert en beheert SharePoint omgevingen. Hierbij maken we gebruik van een bewezen pragmatische en professionele projectaanpak. Belangrijk ook is onze Application Management dienstverlening waarmee wij  in staat zijn uw bedrijfskritische SharePointomgeving te beheren zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Alles wat we doen, doen we met passie. Onze pragmatische manier van werken, onze klantgerichtheid en diepgaande kennis van SharePoint maken ons bijzonder. Onze trots is ons hecht, enthousiast en deskundig team van medewerkers.

ShareOne bestaat sinds 2008 en groeit gestaag door. Bij ons draait alles om kwaliteit en stabiliteit. Indien u dit voor uw organisatie ook belangrijk vindt dan zouden we graag met u het gesprek aan gaan hoe we samen een optimale SharePoint oplossing kunnen realiseren. Samen is ons toverwoord want wij zien onze klanten echt als partners!​​​​​​​​​​​​

100

SharePoint

90

Microsoft

95

ECM Toepassingen

Upcoming events

  No events